BA10

Kom alles te weten over deze nieuwe verplichte verzekering!

Als bouwondernemers bent u quasi doorlopend blootgesteld aan risico’s en moet u alert blijven.

Ook al laat u niets aan het toeval over en kan u terugvallen op veel know how & professionalisme, vaak komt het gevaar uit onverwachte hoek.

Zeker voor u als bouwondernemer maar evengoed voor iedereen die beroepsmatig actief is in de bouwsector (architecten, ramenplaatsers, metsers, dakwerkers, loodgieters, studiebureaus, enz.) geldt er een tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid inzake schade, die verband houdt met de stevigheid en de stabiliteit van de gesloten ruwbouw van een woning.

Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ dient elke partij die voorwerp is van dergelijke aansprakelijkheid zich te verzekeren op afdoende wijze. De wetgever is nog een stap verder gegaan en verplicht sinds 01/07/2018 de verzekering ‘Tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid’.

Onze verzekeringspartners hebben in dit kader een verregaand verzekeringscontract ontwikkeld dat tal van voordelen en uitbreidingen biedt. Als verzekeringsmakelaar willen wij onze (toekomstige) klanten goed informeren en vooral uitstekend verzekeren! Een goeie reden om u uit te nodigen op een verhelderende infosessie rond de tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Inschrijven infosessie

21 MAART 2019

Tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid