Donderdag 1 februari om 19u30

Op donderdag 1 februari 2018 verwelkomen we om 19u30 Pascal Paepen, docent “Bank & Beurs” en “Internationaal ondernemen” aan de Thomas Moore Hogeschool Kempen en gastprofessor aan de HUB te Brussel.

Met zijn boek “De Beursbijbel” dat hij samen schreef met Gert Bakelants, hoofdredacteur van “De Belegger”, legt Pascal Paepen de nadruk op de elementaire beginselen van het beleggen. Met een eenvoudig taalgebruik en scherpe analyses, een voor iedereen bruikbare aanpak brouwen is de uitkomst van dit boek.

Beleggen is het nieuwe sparen

Pascal Paepen

Pascal Paepen zal u tijdens onze infosessie uitvoerig onderhouden rond een wel zeer actueel thema:

“Wat te doen met ons geld ?” Waar zitten de gevaren en waar zitten de opportuniteiten en hoe kan ik op een veilige manier een mooi beleggingsrendement behalen ?

De uiteenzetting brengt ons tot inzichten die we met Wise Consult perfect kunnen omzetten in een eenvoudige en transparante strategie die volledig doet wat Pascal Paepen verkondigt.

Een interessante uiteenzetting met praktijkgericht advies in combinatie met een hapje en een drankje, dat is in een notendop waarop we u trakteren op donderdagavond 1 februari.

Niet te missen dus! We verwelkomen u, uw familie en vrienden graag vanaf 18u30.

Bevestig hier uw aanwezigheid:

Inschrijven infosessie