Samen staan we sterker !

In een wereld waar alles continu in beweging is, waar veranderingen elkaar snel opvolgen, waar het internet heerst over de wereld en digitalisering niet meer te stuiten is, zouden we haast vergeten dat het uiteindelijk om ‘mensen’ gaat.

Als verzekeringsmakelaars willen we mee zijn met de tijd en dienen we ervoor te zorgen dat we onze klanten de beste service blijven geven.

Onze maatschappij evolueert en verandert snel. Nieuwe uitdagingen en opportuniteiten dienen zich aan, maar evengoed nieuwe gevaren. Onvermijdelijk vertaalt zich dat ook in nieuwe regels en wetten om onze maatschappij te beschermen, welvaart te creëren en te streven naar welzijn voor iedereen.

Wise Consult, Luyckx & Van Audenhoven en Boulengier willen zich wapenen voor de toekomst en brengen hun ervaring en competentie samen in één nieuw geheel.  Zo kunnen we, vandaag en morgen, ons perfect ontfermen over de noden en wensen van onze klanten en zijn we klaar voor de toekomst samen met u.

Samen staan we sterker, kunnen we inspelen op nieuwe trends en behoeften, kosten drukken en efficiënter werken.
Geen twijfel dat onze slagkracht zal toenemen en dat in het belang van onze klanten.

Onze klanten steeds op de 1ste plaats !

Groter worden is niet het opzet, maar ook in de toekomst dicht bij onze klanten staan en vertrekken vanuit wederzijds vertrouwen en respect is wat Wise Consult, Luyckx & Van Audenhoven en Boulengier willen bestendigen.

Dat kunnen we elk afzonderlijk met veel moeite, maar samen moeiteloos. Tijd blijven vrijmaken voor een gesprek, onze klanten respectvol behandelen en lange termijn relaties uitbouwen. Dat is het pad dat we samen met u willen bewandelen.

Wij ontvangen u graag in onze kantoren te Halle – Parklaan 1 en te Pepingen – Ninoofsesteenweg 93, maar met genoegen verplaatsen we ons ook tot bij u thuis.

Het klopt dat tal van zaken veranderen en dat we ons moeten aanpassen, maar we eindigen met de boodschap dat wij dezelfde blijven en u verder zullen dienen op onze vertrouwde professionele en menselijke manier.

Wij willen u graag bedanken voor het vertrouwen dat u ons tot nog toe heeft geschonken en zullen alles in het werk stellen om ook in de toekomst dit vertrouwen te verdienen.