Van zaterdag 14 tot zondag 22 januari 2017

In januari zullen alle blikken opnieuw gericht zijn op de Heizelpaleizen, waar de 95e editie van de European Motor Show Brussels plaatsvindt. Van zaterdag 14 tot zondag 22 januari 2017 wordt de site van Brussels Expo opnieuw omgetoverd tot de grootste showroom van het land. Op meer dan 100.000 vierkante meter zullen de grootste merken hun kerngamma voorstellen aan het publiek.

Zoals elk jaar kunnen bezoekers rekenen op heel wat Belgische, Europese en wereldpremières. Naast al die nieuwe modellen stellen de merken ook concept-cars en prototypes voor. Bent u nieuwsgierig naar de jongste innovaties in de autosector en wilt u de nieuwste modellen in avant-première ontdekken? Dan mag u dit Salon zeker niet missen.

Naar goede gewoonte zal het Salon opnieuw een sensationele belevenis worden. Voertuigen voor alle smaken, de voornaamste nieuwigheden uit de sector, animaties en shows, ontspanningsruimtes, enz. Alle ingrediënten zijn verenigd om er opnieuw een uitzonderlijke editie van te maken.

Plant u een aankoop van een wagen?

GratisVoorruitbeschermer

Denkt u er aan om een nieuwe wagen aan te kopen en te profiteren van de interessante saloncondities?

Voor uw verzekering helpen wij u graag de dekking samen te stellen die het best bij u past!

Vraag (online) uw offerte aan en ontvang, naast een korting tot wel 15% op uw verzekeringspremie, tijdens de offertebespreking een gratis voorruitbeschermer!

Actie geldig tot 21 maart 2017, zolang de voorraad strekt.